Αρχική σελίδα » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή εκδήλωσης

22.05.2024

Bιωματικό σεμινάριο "Φύλο και Σεξουαλική Παρενόχληση"

Bιωματικό σεμινάριο "Φύλο και Σεξουαλική Παρενόχληση" που υλοποιείται υπό την εποπτεία της ΕΙΦ-ΕΚΠΑ, της ΕΙΦ- Ιατρικής Σχολής και του Παρατηρητηρίου για την Έμφυλη Ισότητα.

Καλησπέρα σε όλους θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την παρακάτω δράση που υλοποιείται υπό την εποπτεία της ΕΙΦ-ΕΚΠΑ, της ΕΙΦ- Ιατρικής Σχολής και του Παρατηρητηρίου για την Έμφυλη Ισότητα.


Με χαρά σας προσκαλούμε στο βιωματικό σεμινάριο "Φύλο και Σεξουαλική Παρενόχληση" που υλοποιείται υπό την εποπτεία της ΕΙΦ-ΕΚΠΑ, της ΕΙΦ- Ιατρικής Σχολής και του Παρατηρητηρίου για την Έμφυλη Ισότητα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εμπλουτίσει τις γνώσεις σας σε θέματα που αφορούν το φύλο και τις έμφυλες ανισότητες, τη συναίνεση και τις λειτουργικές διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς και να παρέχει εργαλεία για την αναγνώριση και την πρόληψη της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Το σεμινάριο διαρκεί 8 ώρες και απευθύνεται σε ολιγομελείς ομάδες(20-25 άτομα).Λόγω του βιωματικού του χαρακτήρα είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου. Εάν συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετοχών για το σεμινάριο μπορούμε να κρατήσουμε τη θέση σας για επόμενο σεμινάριο.

Σημαντικές Πληροφορίες

Πότε: Σάββατο, 01 Ιουνίου και ώρες 10.00πμ- 18.00μμ
Πού: Θα λάβετε ενημέρωση για το χώρο διεξαγωγής

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:
https://forms.gle/qQFhFy9a8PT7edpr5

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μάνεση στο dmanesi[at]uoa[dot]gr <mailto:dmanesi@uoa.gr>

Με εκτίμηση,
Ντιάνα Μάνεση
εκ μέρους του Παρατηρητηρίου για την Έμφυλη Ισότητα